Γιατί ο κόσμος μας χρειάζεται τα μουστάκια

Γιατί ο κόσμος μας χρειάζεται τα μουστάκια

Μια αντροπαρέα στην Αυστραλία το 2003 άλλαξε για πάντα το μήνα Νοέμβριο, χαρίζοντας του μια άλλη σημασία! Πλέον είναι ο μήνας των μουστακιών, της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης για τον ανδρικό καρκίνο και την ανδρική ψυχική υγεία. Είναι ο Movember!

Στην Κύπρο, το 2013 με πρωτοβουλία του Round Table Κύπρου και τη συμβολή του Round Table 1 Λευκωσίας, σε συνεργασία με το Movember International και με την υποστήριξη της μπίρας ΚΕΟ, δημιουργήθηκε το Movember Cyprus. Αποστολή του η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση, η συλλογή χρημάτων και η στήριξη των φορέων που βοηθούν στην καταπολέμηση του ανδρικού καρκίνου, όπως το Movember Foundation.

Με πρωταρχικούς στόχους του τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, την ενίσχυση ερευνών, τη διάδοση και την ανταλλαγή τεκμηριωμένων στοιχείων και πληροφοριών για τον καρκίνο του προστάτη, την προσπάθεια για πρόσβαση στην καλύτερη θεραπεία και την εξασφάλιση ποιοτικής φροντίδας κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη θεραπεία. 

Η ομάδα μας ανέλαβε να φέρει εις πέρας τη δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας αλλά και του e-shop του Movember Cyprus, και αποτελεί ένα από τα ομορφότερα και αγαπημένα μας project.

Ώς περήφανος χορηγός, στηρίζουμε τη δράση του Movember Cyprus στη συνεχή μάχη ενάντια στο ανδρικό καρκίνο, όχι μόνο κάθε Νοέμβριο αλλά καθημερινά.

Γίνε και εσύ μέρος της αλλαγής.

Μάθετε περισσότερα για το Movember Cyprus εδώ: https://movembercyprus.com.cy/ 

Δείξτε τη στήριξη σας εδώ: https://shop.movembercyprus.com.cy/

  • Share this post: