Κάνοντας την μάθηση των σημάτων τροχαίας διαδραστική!

Κάνοντας την μάθηση των σημάτων τροχαίας διαδραστική!

Ακόμη ένα project ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου, η Ideaseven έχει αναλάβει να κάνει την εκμάθηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μοναδική και διασκεδαστική, αξιοποιώντας φυσικά την τεχνολογία.

Δώσαμε λοιπόν φωνή στα σήματα τροχαίας που βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Λευκωσία και νιώθουμε περήφανοι που συμβάλαμε στην τεχνολογική αναβάθμιση, ενός τόσο σημαντικού σημείου μάθησης!

Το Πάρκο επισκέπτονται μαθητές από όλες τις βαθμίδες, στα πλαίσια της εκπαίδευσης και ενημέρωσης για θέματα οδικής ασφάλειας, όπου γίνονται διαλέξεις και πρακτική εξάσκηση από έμπειρα και καταρτισμένα μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου. 

Στόχος του project είναι να γίνει αυτή η εκμάθηση πιο ελκυστική, διαδραστική αλλά και οικεία, αφού η τεχνολογία είναι πλέον αναπόσπαστό μέρος της ζωής μας. Δείτε περισσότερα εδώ: www.youtube.com/watch?v=21gFRQXtDLY 

Με τη εφαρμογή της τεχνολογίας κώδικα QR αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε πολιτιστικά κέντρα, επιχειρήσεις και οργανισμούς, για να μεταδώσουν την ιστορία, την γνώση και την παράδοση μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας, κάνοντας ταυτόχρονα την εμπειρία πιο ευχάριστη, άμεση και έμμεση για τον χρήστη. Αποτελεί ένα ελκυστικό τρόπο μάθησης για άτομα κάθε ηλικίας!

Μια τέτοια τεχνολογία μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικά καινοτόμα λύση για ανάπτυξη οπτικοακουστικών υπηρεσιών. Ως εκ τούτου, πολλές υπηρεσίες και οργανισμοί μπορούν πλέον να αναβαθμίσουν την εμπειρία ενημέρωσης του κοινού. Η υπηρεσία (QR Code) ήδη έχει αρχίσει να εφαρμόζεται σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, μουσεία, αμφιθέατρα και αθλητικά στάδια.

Στόχος μας να επωφεληθεί ο πολιτισμός από αυτή την πρωτοποριακή προσέγγιση στη χρήση της τεχνολογίας.


Μάθετε περισσότερα: www.qrpoints.com.cy 

Δείτε άλλα projects εδώ: www.ideaseven.com/portfolio

  • Share this post: